Forum

Idź do strony  [1] 2 Rozpoczęcie nowego tematu
Moderatorzy: Kuba, woj, Kasia, Przemek
Autor Odpowiedzi
przemo
sob gru 30 2006, 11:13 Cytuj
Zarejestrowany #22
Terve, terve! A może nowy temacik na forum? Myślę, że każdy ma jakiś komentarz wnoszący cos do kulistości zagadnienia pt. nowy layout powsinóg. Zatem zapraszam.

Przemo
Powrót do góry
Kuba
śro sty 03 2007, 04:40 Cytuj

Zarejestrowany #1
Przyłączam się do zaproszenia. Chętnie poznam wasze opinie.
[edycja]
Żeby nie mnożyć wątków bez celu opiszę sprawę tu.
Jak pewnie zauważyliście w stopce pojawiły się 3 elementy: online, co nowego? i z innej beczki, w którym można prezentować różne linki. Podałem przykładów, żeby było wiadomo o co chodzi.
Macie swoje typy stron jakie powinny się tam znaleźć? A może koncepcja zupełnie chybiona?
PS. Napiszcie coś wreszcie! Nie pomagacie nic nie pisząc ;) Pozdrówki!

[ Edytowany czw sty 04 2007, 05:26 ]

Powrót do góry
krzysZ
czw sty 04 2007, 10:36 Cytuj

Zarejestrowany #21
witam.
nie widzę żadnych przykładów linków na stronie, ale proponuję na start stronę http://www.npm.pl/
Powrót do góry
Przemek
sob sty 06 2007, 01:30 Cytuj

Zarejestrowany #11
Faktycznie layout sie zmienil, dostep do niektorych contentow jest latwiejszy. Musimy sie jednak zastanowic, do jakiej grupy odbiorcow portal nasz ma byc przeznaczony i podzialac nad zawartoscia strony. Sorry za brak polskich liter, ale pisze z daleka...

[ Edytowany sob sty 06 2007, 01:30 ]

Przemek
Powrót do góry
przemo
sob sty 06 2007, 01:39 Cytuj
Zarejestrowany #22
Terve, terve! Przemek wyraził to, o czym ostatnio zdarzyło nam się kilkakrotnie rozmawiać w jaskini rozpusty przy ul. AK. Layout layoutem, szacuneczek dla Kuby, ale chyba czas na zastanowienie się nad tym, komu servis ma być dedykowany. Jesli dla nas, Powsinóg w wąskim tego słowa znaczeniu, to jest ok. Ale jeśli dla szerokiego grona to, moim skromnym zdaniem marketingowca, należy określić, komu i co sie chce komunikować. Do tego należy dopasować treść, przejrzystość i atrakcyjność przekazu, szczególnie w pierwszym kontakcie ze stroną. Z własnego doświadczenia na pewno wiecie, jak to działa. Wiąże się to, jak podejrzewam, z dużym nakładem pracy twórczej (teksty, zdjęcia itp.) jak i kreacyjnej (Kuba pewnie wie, co mam na myśli). Pozdrawiam.
Przemo

Przemo
Powrót do góry
Kasia
nie sty 07 2007, 06:58 Cytuj

Zarejestrowany #7
...no to pora i na mnie,
przywykłam już do tego widoku - jakby to Mikolajek ujął "strsznie tu fajnie" .
Kubie gratuluję samozaparcia i tak trzymac !
Jesli chodzi o moje sugestie odnośnie wyglądu to:
- przy mojej rozdzielczości widzę czarne marginesy i tu mieszane uczucia
- przy miniaturach zdjeć w Wycieczkach -fioletowe ramki -pewwnie szynko da sie usunąć
- chętnie przyjmę na skrzynkę mailową posty z FORUM, nie wiem jak inni... ?
- linki do przyjaznych stron: JAK NAJBARDZIEJ!! od siebei polecam www.kaukaz.pl

Powrót do góry

Szybka odpowiedź:

Idź do strony  [1] 2   Rozpoczęcie nowego tematu

Przejdź do:     Powrót do góry

Kanały informacyjne: RSS 0.92 Kanały informacyjne: RSS 2.0 Kanały informacyjne: RDF