Forum
| Powsinogi.com - amatorzy rowerów, gór, wody i wszelkiego innego włóczenia się :: Forum :: Forum Powsinogi.pl :: "How-to's" i "To-do's" |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| beta wersja | ||
| Idź do strony [1] 2 |
![]()
|
|
Moderatorzy: Kuba, woj, Kasia, Przemek
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| przemo |
| ||
![]() Zarejestrowany #22 Dołączył: pią sie 04 2006, 02:57postów: 5 | Terve, terve! A może nowy temacik na forum? Myślę, że każdy ma jakiś komentarz wnoszący cos do kulistości zagadnienia pt. nowy layout powsinóg. Zatem zapraszam. Przemo | ||
| Powrót do góry | | ||
| Kuba |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: pią maj 26 2006, 10:40postów: 44 | Przyłączam się do zaproszenia. Chętnie poznam wasze opinie. [edycja] Żeby nie mnożyć wątków bez celu opiszę sprawę tu. Jak pewnie zauważyliście w stopce pojawiły się 3 elementy: online, co nowego? i z innej beczki, w którym można prezentować różne linki. Podałem przykładów, żeby było wiadomo o co chodzi. Macie swoje typy stron jakie powinny się tam znaleźć? A może koncepcja zupełnie chybiona? PS. Napiszcie coś wreszcie! Nie pomagacie nic nie pisząc ;) Pozdrówki! [ Edytowany czw sty 04 2007, 05:26 ] | ||
| Powrót do góry | | ||
| krzysZ |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #21 Dołączył: pią lip 21 2006, 02:37postów: 5 | witam. nie widzę żadnych przykładów linków na stronie, ale proponuję na start stronę http://www.npm.pl/ | ||
| Powrót do góry | | ||
| Przemek |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: śro maj 31 2006, 04:10postów: 18 | Faktycznie layout sie zmienil, dostep do niektorych contentow jest latwiejszy. Musimy sie jednak zastanowic, do jakiej grupy odbiorcow portal nasz ma byc przeznaczony i podzialac nad zawartoscia strony. Sorry za brak polskich liter, ale pisze z daleka... [ Edytowany sob sty 06 2007, 01:30 ] Przemek | ||
| Powrót do góry | | ||
| przemo |
| ||
![]() Zarejestrowany #22 Dołączył: pią sie 04 2006, 02:57postów: 5 | Terve, terve! Przemek wyraził to, o czym ostatnio zdarzyło nam się kilkakrotnie rozmawiać w jaskini rozpusty przy ul. AK. Layout layoutem, szacuneczek dla Kuby, ale chyba czas na zastanowienie się nad tym, komu servis ma być dedykowany. Jesli dla nas, Powsinóg w wąskim tego słowa znaczeniu, to jest ok. Ale jeśli dla szerokiego grona to, moim skromnym zdaniem marketingowca, należy określić, komu i co sie chce komunikować. Do tego należy dopasować treść, przejrzystość i atrakcyjność przekazu, szczególnie w pierwszym kontakcie ze stroną. Z własnego doświadczenia na pewno wiecie, jak to działa. Wiąże się to, jak podejrzewam, z dużym nakładem pracy twórczej (teksty, zdjęcia itp.) jak i kreacyjnej (Kuba pewnie wie, co mam na myśli). Pozdrawiam. Przemo Przemo | ||
| Powrót do góry | | ||
| Kasia |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #7 Dołączył: pią maj 26 2006, 12:17postów: 47 | ...no to pora i na mnie, przywykłam już do tego widoku - jakby to Mikolajek ujął "strsznie tu fajnie" . Kubie gratuluję samozaparcia i tak trzymac ! Jesli chodzi o moje sugestie odnośnie wyglądu to: - przy mojej rozdzielczości widzę czarne marginesy i tu mieszane uczucia - przy miniaturach zdjeć w Wycieczkach -fioletowe ramki -pewwnie szynko da sie usunąć - chętnie przyjmę na skrzynkę mailową posty z FORUM, nie wiem jak inni... ? - linki do przyjaznych stron: JAK NAJBARDZIEJ!! od siebei polecam www.kaukaz.pl | ||
| Powrót do góry | | ||
| Idź do strony [1] 2 |
![]()
|