Forum
| Powsinogi.com - amatorzy rowerów, gór, wody i wszelkiego innego włóczenia się :: Forum :: Forum Powsinogi.pl :: wszystko tu idzie |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| KONCERT | ||
![]()
|
|
|
Moderatorzy: Kuba, woj, Kasia, Przemek
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Kasia |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #7 Dołączył: pią maj 26 2006, 12:17postów: 47 | no! to tu będziemy zbierać chętnych na koncert :) ...ja piszę się na RED HOT .. Cieszę się, że już sama nie jestem. Dzięki Wojciechu :) | ||
| Powrót do góry | | ||
| ula |
| ||
![]() Zarejestrowany #27 Dołączył: nie gru 03 2006, 07:44postów: 1 | witaj Kasiu!nie wiem czy poszlo moje poprzednie info,na koncert sie wybieram,postaram sie jak moge,bo nie wiem,jak mi sie wszystko pouklada,ale checi sa,a to juz cos,pozdrawiam ula | ||
| Powrót do góry | | ||
| Kasia |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #7 Dołączył: pią maj 26 2006, 12:17postów: 47 | oooo! fajnie:) JUPI! | ||
| Powrót do góry | | ||
| woj |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: pią maj 26 2006, 11:56postów: 33 | Nooo! Tez się ucieszyłem, że idziesz, dobra duszyczko imprezeowo-koncertowa! Z biletami chyba jeszcze nia ma paniki, my się z Agą wybieramy na płytę, więc kwestia niejednoczesności kupowania oraz korzystania z róznych kanałów dystrybycji nie rodzi problemu naszego bycia na koncercie oddzielnie ;-) woj | ||
| Powrót do góry | | ||
| przemo |
| ||
![]() Zarejestrowany #22 Dołączył: pią sie 04 2006, 02:57postów: 5 | Ja na RHCP chyntnie bardzo! Wpisuje się na listę:) Przemo | ||
| Powrót do góry | | ||
| Przemek |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: śro maj 31 2006, 04:10postów: 18 | na cos to może sie wybiorę, ale najchętniej na Armenian Navy Band ;) Grają gdzies, czy trzeba dzwonic po tani weekendowy bilet do Erewania? Przemek | ||
| Powrót do góry | | ||
![]()
|
|