Forum
| Powsinogi.com - amatorzy rowerów, gór, wody i wszelkiego innego włóczenia się :: Forum :: Forum Powsinogi.pl :: "How-to's" i "To-do's" |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Hosting i domena | ||
| Idź do strony [1] 2 |
![]()
|
|
Moderatorzy: Kuba, woj, Kasia, Przemek
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| Kuba |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: pią maj 26 2006, 10:40postów: 44 | Witajcie!! Ani się człowiek obejrzał, a tu już rok minął odkąd zostaliśmy powsinogami. Co za tym idzie trzeba było opłacić domenę i hosting. Całość kosztowała 229,36zł (screen z faktury poniżej) ![]() Ponieważ z hostingu (i z domeny częściowo też) korzystamy razem z Chudowem zaproponowałem podział kosztów hostingu według proporcji transferu. Poniżej statystyki z ostatnich 2,5 miesiąca: ![]() Początkowo proponowałem Przemkowi podział 25% do 75%. Ponieważ jednak ostatni miesiąc stale się zmienia (wzrósł udział powsinóg) myślę, że proporcja 1/3 do 2/3 będzie uczciwa. Koszt domeny proponuję podzielić tylko pomiędzy powsinogi. Co Wy na to? Dokładnie jak rok temu zapytuję: Pomożecie?? ;) PS. Myślę, że jest to dobra okazja żeby zastanowić się w jakim kierunku ma się nasza strona rozwijać, bo trochę się zatrzymaliśmy. Pozrówki | ||
| Powrót do góry | | ||
| Przemek |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #11 Dołączył: śro maj 31 2006, 04:10postów: 18 | Ja chętnie pomogę: 2/3 za Chudów plus moja część z pozostałej 1/3 [ Edytowany śro lip 18 2007, 10:01 ] Przemek | ||
| Powrót do góry | | ||
| woj |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #4 Dołączył: pią maj 26 2006, 11:56postów: 33 | niech stracę - też rzucę na tacę na ustach ze śpiewem uczynię to przelewem p.s. takie oto dziwne czasy, że bardziej skąpimy słów, niż kasy. woj | ||
| Powrót do góry | | ||
| mis |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #2 Dołączył: pią maj 26 2006, 11:49postów: 16 | Ja również chętnie. Ile lać? | ||
| Powrót do góry | | ||
| Kuba |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #1 Dołączył: pią maj 26 2006, 10:40postów: 44 | Póki co nie wiadomo. Musimy zamknąć listę chętnych. Chcę to zrobić w środę. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Kasia |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #7 Dołączył: pią maj 26 2006, 12:17postów: 47 | przy mojej aktywności nie mam innego wyjscia ;) hehe...jasne, że dorzucam | ||
| Powrót do góry | | ||
| Idź do strony [1] 2 |
![]()
|