Forum

Rozpoczęcie nowego tematu
Moderatorzy: Kuba, woj, Kasia, Przemek
Autor Odpowiedzi
Kuba
pią lip 27 2007, 09:32 Cytuj

Zarejestrowany #1
Hej!
Od jakiegoś czasu zastanawiam się w jakim kierunku powinna rozwijać się nasza strona. Chyba wszyscy się zgodzicie, że jak na razie trochę nam dryfuje w nieznanym kierunku. Tak naprawdę nie nigdy nie pogadaliśmy jeszcze nigdy o tym czego się spodziewamy po tej stronie.
Moim zdaniem możliwości jest kilka:
- zbiorowy blog (moim zdaniem tu jesteśmy) - mniejsza dbałość o wartość informacyjną zawartości, za to konieczna duża aktywność,
- tzw. travellog, nasz prywatny - dokładny opis naszych wyjazdów - najważniejsza zawartość merytoryczna, częstotliwość aktualizacji już nie tak duża,
- serwis typu travellog, na którym osoby z zewnątrz mogą opisywać swoje wyjazdy itp typu http://www.travellog.dk/ . (oczywiście wymagałoby to gruntownej przebudowy strony)
- może jeszcze jakaś inna?
Jestem bardzo ciekaw waszego zdania. Napiszcie proszę, co byście chcieli mieć z powsinóg, w jakim kierunku rozwijać.

Powrót do góry
woj
pon lip 30 2007, 10:13 Cytuj

Zarejestrowany #4
Kurczę, rzeczywiście, trochę się marnuje potencjał tego miejsca, bośmy zabiegani i mało kto może sobie pozwolić na cyzelowanie. Tym bardziej chwała dziejopisom, którym zawdzięczam możliwość poczytania o wyprawach powsinożnych.
Struktura serwisu, która czasem mnie trochę przerasta, daje możliwość kombinacji dwóch pierwszych opcji - i tak chyba naturalnie samo sie to układa i dobrze, nie? Co do osób z zewnątrz - skąd takie wystrasnąć? I dlaczego by nie uczynić ich osobami z wewnątrz? E, jakoś nie mam pomysłu. Może wrzucę opisy najpopularniejszych tras osiedlowych z rowerkiem, piłką, wiaderkiem i grabkami ;-)

woj
Powrót do góry

Szybka odpowiedź:

Rozpoczęcie nowego tematu

Przejdź do:     Powrót do góry

Kanały informacyjne: RSS 0.92 Kanały informacyjne: RSS 2.0 Kanały informacyjne: RDF